Dims Dram | Tine's Stoof | Whisky shop
Tine’s Stoof is een sfeervol Engels huisje met een AGA-fornuis waar het eten bereid wordt op een degelijke, herkenbare manier. Geen hocus-pocus, u ziet wat u krijgt.
Restaurant, Malle, Westmalle, Oostmalle, whisky, dims dram, proeverij, dimitri hermans, tine scheers,
13
page,page-id-13,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Dims Dram

Whisky-shop

Whiskyspecialist Dimitri Hermans proeft, selecteert en gaat op zoek voor U in gans de wereld en biedt U een unieke collectie Single Malt Whisky’s aan onder de naam Dims Dram. Maak kennis met de wondere wereld van het levenswater “usquebaugh” op de eerste verdieping van Tine’s Stoof.

  • Enkele malen per jaar vinden er tastings plaats begeleid door whiskydeskundigen uit Schotland of andere landen – zie rubriek evenementen.
  • Tweemaal per jaar openflessendag in juni en november waar men de kans krijgt uit 20 verschillende whiskies te proeven en aan te kopen met korting – zie rubriek evenementen.
  • Ook privétastings mogelijk vanaf 12 personen bij u thuis of boven in het whiskysalon.
  • Voor of na het eten kan u natuurlijk altijd een passende whisky proeven. Er staat tevens een goed gevulde humidor klaar.
Slainte!
Elke zaterdag open van 12 tot 18 uur.
Andere dagen open, samen met het restaurant.
Bel Dimitri: 0473/492 678

My heart’s in the Highlands, my heart is not here,
My heart’s in the Highlands, a-chassing the deer,
A chasing the wild deer, and following the roe;
My heart’s in the Highland wherever I go
~Robert Burns