Dims Dram | Tine's Stoof | Whisky shop
Tine’s Stoof is een sfeervol Engels huisje met een AGA-fornuis waar het eten bereid wordt op een degelijke, herkenbare manier. Geen hocus-pocus, u ziet wat u krijgt.
Restaurant, Malle, Westmalle, Oostmalle, whisky, dims dram, proeverij, dimitri hermans, tine scheers,
13
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Dims Dram

Whisky-shop

Whiskyspecialist Dimitri Hermans proeft, selecteert en gaat op zoek voor U in gans de wereld en biedt U een unieke collectie Single Malt Whisky’s aan onder de naam Dims Dram. Maak kennis met de wondere wereld van het levenswater “usquebaugh” op de eerste verdieping van Tine’s Stoof.

  • Enkele malen per jaar vinden er tastings plaats begeleid door whiskydeskundigen uit Schotland of andere landen – zie rubriek evenementen.
  • Tweemaal per jaar openflessendagen in voorjaar en najaar waar men de kans krijgt uit 20 verschillende whiskies te proeven en aan te kopen met korting – zie rubriek evenementen.(voor de juiste datum)
  • Wil je deze datums zeker niet missen …schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
  • Ook privétastings mogelijk vanaf 12 personen bij u thuis of boven in het whiskysalon.
  • Voor of na het eten kan u natuurlijk altijd een passende whisky proeven. Er staat tevens een goed gevulde humidor klaar.
Slainte!
Alle dagen open, samen met het restaurant.
Bel Dimitri: 0473/492 678

My heart’s in the Highlands, my heart is not here,
My heart’s in the Highlands, a-chassing the deer,
A chasing the wild deer, and following the roe;
My heart’s in the Highland wherever I go
~Robert Burns